SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, November 15, 2010

uploading my kazen wedding picture! hehe...


ha.....ni la antara gmbar2 kawen kazen aku yg dapt aku upload n buat tatapan...nak upload smua bnyk sgt...hehe..so..aku upload mn yg ptt je la...hehehee.....

pengantin laki nama dia Richie Ank Christopher...yakni kazen aku...hehe..pengantin perempuan plak nama dia Suzie Anak Pulin... yeah...hehehe...


alamak....mate pengantin pompuan tutup... hehehe... ni la rupa pengantin baru... hahahaha....


yang ni...gmbar dorang dua gi bersanding...hehehe...wewit!!!

yeah...sesi suap2 pon bermula... potong2 kek kawin... hehehehe...

tu? ha.... yg tgh tu aku pnya adek ipar gak... adek ipar yg first... bini kpada kazen aku lgi sorang.. muda gak dia ni.. kalau x silap umur bru 18 tahun kut.. hehehe... dah gemuk ckit dia skrg.. sma la dorang dua laki bini..makin tembam...orang bhgia mmg mcm tu... hahaha... yg sorang tu la pengantin pompuan... hahaha...mereka bergambar bersama kakak ipar dorang yg cute dan gebu serta jegit! hahaha....
ha!! nak tau ni sapa?? ni la nenek and datuk aku.. masih steady!!! tgk nenek aku pegang apa?? hahaha...malam tu kitaorang mmg enjoy abis. aku x yah ceta la... heng pon heng gak tp boleh than lagi. msih boleh ikut org lawan minum lagi ni... hahahaha.... happy giler... hahahaha...enjoy bebeh!!!

tu la sebahagian daripada gmbr yg dpt aku tunjukkan. nk tgk lbh2 lgi tgk la lam fb aku.. search je gracie amelia usun..adala lam tu....hehehe....

aku bila nak kawin?? oh...lambat lagi.. calon pon tgh mencari... blom jmpa lagi.. hidup masih pnjang n perlu diperjuangkan!! hahahaha....nnt aku kawen, aku bgtau la... jgn risau... hehehehe

2 comments:

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...