SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, November 15, 2010

mengamit memori masa kini dan silam.. cewah!!

oh yeah! baru sya perasan.. ada org comment du hal kat posting sya..hahaha...sory ye...i bru perasan bah... trok btol sya ni...ngee... bkn apa...syok sgt buat blog smpai x pdli kan comment tu... hahahahaha....

skrg kat CAIS..adeh...adeh.. MOOD STDY lom datang2 ni... mn u syg? lama i tunggu u tau x? huhuhu....

anyway...skrg ni ada member2 aku tgh berjuang berhabis2an kat DU. berjuang utk menawan hati bakal MENTUA diaorang iaitu Mr. and MRs. Method.. pasangan ni mmg gerun la utk kitaorg smua. aku next sem bru jmpa bkal mentua aku ni... Bnyak anak2 Mr. and Mrs Method ni... X terkira.. mmg produktif la Mr. n Mrs Method ni... hahahaahahha....

oh...aku hrap plan esok menjadi..
plan mok g picnic kat RANCHAN Waterfall...hehehe...
hrap sgt2 cuaca esok mcm cuaca hari ni....
n hrap sgt2 la rmai member yg lain join.....
the more the merrier bah....hehehhee....
boleh enjoy sblm blik ke miri...
nnt kat miri, mn ada aku enjoy2 ngan member...
conform enjoy ngan family jak.....
jd budak baik la aku .....
huhu....

ada ga member tyme skul yg majok ngan aku kut...
sbb aku xdpt join reunion...
huhuh...sdgkan aku yg beria-ria nk join...
tup tup...BIG BOSS dah buat plan lain daaa....
sorry la geng! sorry sgt2!!!
huhuhu...

xpe...masa akn dtg kita buat lg k??
xpon tunggu smua kita dah ada anak berduyun2 kita buat reunion..
masa tu kita buat pertandingan sapa paling banyak anak!!!!
hahahahaahahahah~!!!!!
xpon pertandingan ank plg cute..
conform2 la anak aku yg menang sbb aku cute..
so anak kena cute mcm mamy dia la...hahahaha!!!!

oh...rindu kenangan skolah menengah!!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...