SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, November 2, 2010

family.......


hehe... ni saje suka suki nk gtau korg... nk knal ngn fmly member aku?? hehehe....
yang ni mamy n dady aku... agak2 muka aku ikut sapa yerk?? ehehhe....dady aku keja kt ladang klpa sawit...ala..keja biasa2 je..... mamy aku plak housewife merangkap menteri segala menteri dlm fmly aku...hehehe... apa2 hal smua dia akan uruskan... plg pntg menteri kewangan...hehehe... mumy nk duit??? ahakz!!! msuk thn ni dah 22 thun la dorg kawin...(sbb skrg umur aku 21 thn)...hehehe... nk tgk sapa anak2 dorg??? hehehe... jap.....


yang ni memang la aku....hehe..aku anak sulung dorang n satu2 nya ank pompuan... haha... msti korg ingt aku ni ank mnja kan? x la...mn ada.... aku ni bnyk kena buat keja rmh...ye la..ank sulung, pompuan lagi tu... adik2 aku smua aku jga kcuali no 2 la sbb tyme tu umur aku br 6 thn bru dia lahir.... hehehe... cute x aku?? hahaha...
yang ni la adik aku no 2. nama dia...timothy lawai. umur thun ni 16 thn. yg ni? degil...pakaian msti nak ada brand pnyer... pemilih adik aku yg sorg ni... nk ckp ngn dia x boleh berkeras sbb dia mmg dh keras hti.. kena ckp baik2 ngn dia kalau ko nk mnta dia buat keja... kalo ckp ksr2 ngn dia, jgn hrap la dia nk buat keja utk ko... hurm...ssh..aku ngn dia salu gaduh...smpai tumbuk2 lgi... tp biasanya aku la yg mng sbb bdn aku bsar...hahahahahahaha... tp skrg msg2 dah bsar..kalau gaduh2 tu biasa la...mn ada adik bradik x penah gaduh kn??? hehehehe
haa.....yg ni la adik2 aku yg kecik... yg kurus tu nm dia christer lawing...yg gendut tu plak walter bilong... dorg dua ni mcm kembar...ye la, beza umur pon sethun je.... dorg dua ni mmg bestfren... (hrp kekal smpai ke tua la....hehe) kalau slh sorg xde, msti sorg rsa tak syok... adik aku yg kurus ni pndai smpan rhsia...hehehe.... dia ni gila main game...ko tgk je umur dia 9 thun tp kalau main game...hurm dia la no 1... yg gendut tu plak, pemalas skit...tp suka tolong org... pemalas bila suruh buat kerja sekolah.. tp adik yg gendut ni mmg jns happy go lucky pnya org la... mulut dia x reti nk diam.....pot pet pot pet jak mulut dia tu.. tp bila dia xda, snyi plak rsa kitaorg smua... hehehe.... dorg dua ni mmg rpat ngn aku..sbb aku yg jga dorg dua... kalau dorg dua nk apa2 bkn mnta ngn mamy aku, msti mnta ngn aku... lbh2 lgi kalau bab makan...msti nk sruh aku msak... hahahaha.....

itulah dia pengenalan family aku... hehehe... hehe..:P










No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...