SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, July 29, 2012

:: Simple Weekend ::

dear bloggie....

Setelah sekian lama aku x update blog ni. Hurm.. Ok..long story short, weekend aku kali ni aku manfaat sepenuhnya... HAHAHa!

Hari sabtu, dah siap kemas2 dalam bilik tidur, aku, mammy, anty bulan, anty sophia, adik aku dua org and kazen aku si tiffany. Kami pegi Mall. Its SHOPPING TIME!!!! Aku ada la beli skit2 kan clothes utk aku. Anty aku pon sma jga. Saje je nak bawa anty sophia n kazen aku jln sbb mngu sblm ni x sempat nak bawa dorg jalan2 kat MIRI. Sibuk...:D Then, aku plak stay trs kat mall tunggu si amoi Anny.. Kami dua pegi je jln2 tnpa hala tuju...Pegi karok2.. :D

Hari ni hari ahad, x de buat apa sgt. Stay kat rumah..facial muka adik aku and mak aku. Dan jga facial muka diri sndiri.. HAHA.... Itu je la aktiviti spnjg weekend ni.. :D

HArap sgt esok ada keja diberikan kat aku selain drpd filling. Lau tak blh stress aku xde keja.. Letih bdn je... Pastu jd lalat kat meja. Elok sgt la tu... :(

Ok.. .. tu je. Bye!

Love,
gracie

Thursday, July 12, 2012

:: New phase of Life ::

dear bloggie.... 

waah.... lama gak la aku x update blog ni. Semenjak bz dgn praktikal, blk je dr opis dah penat.. dgn jalan jammed, aigoo... Ni pun dgn kesempatan yg ada aku meng-update kan blog setelah sekian lama.. 

Ni aku nak story, tak lama lg bestie aku akan menjalani fasa baru dalam kehidupan dia. Aku happy sangat utk dia. At last dia jumpa jodoh dia... The end of August nnt, dia akan mndirikan rumah tangga dia.. Tak sangka, dah bertahun-tahun kami berkawan and dia la yg first merasmikan alam perkahwinan. Ngeeee!!! Bila dngar brita dia nak kawin, terkejut pun ada gak. Hehehe.. Harap sangat2 dia bahgia di samping husband tersayang dia. :D.. Buat husband dia, sila jaga bestie aku sebaik yg mungkin. Dan dgn ini, aku dapat rasakan yang aku n sorang lg bestie aku akan menjadi pembantu bestie aku ni msa hari perkahwinan ni nanti.. HEHEHE... jadi sekarang aku dlm usaha mencari idea yg kreatif utk wedding dia.. wakakaka!! 

Utk aku plak, hahaha... ada bnyak perkara nak fokus. Ngeee... 

adios amigos!! 


:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...