SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, November 21, 2010

...Nightmare Begin!!....


helo..... hahaha...:D

1. lepas dh paper dr. nizar. tgl satu paper lgi den aku pon merdeka utk sem ni.. yahooo!!! tp paper esok mmg myusahkan hati aku.. sbb kna ingt fakta... adeh adeh... intro to ir...sjarah bah tu.. mmg sya mnt sjrah tp ni dah bnyk sgt sjrh kpala pon dh angol.. parai kitai! (smbil merening ke manny tgh main...*nma gaga d nyak manny? ndai mu jenuh ga nn deh....**perry! nm main nn ningang manny? aia...mancal mai sduai tu deh..**..oh, itu tekura sya... hehe..) ok, smbung balik.. adui... dpt tak jwab paper pn. norain. hurm...ssh hati.. paper dr. nizar td pon blur2 jawab....pling2 pon aku hrp dpt 15 markah ke ats pon kira ok dah... huhuhu....

2. brg tgl beberapa lgi nak packing.. kalau la aku ada kuasa magic, surh brg tu ssn sndiri... hahahaha.. mls nye... adui... hrp sgt2 cuaca panas hri ni smpai ke ptg.. sbb nya nak bju aku cci td kering...pastu nak spray kt bdn hny babe pon kring gak... huhuhu... rindu ngn honey babe... adeh adeh!!

3. hahahaha...masa utk aku tdur setlah smlman x tdur... yeah!!! hehe... bdn pon dah rsa lain2 ni... mcm nak period je... oh, bila la aku ni nk period...dh lbh hri dah... huhu... xkn dtg blik kut pnykit tu? huhu... jgn la cengitu...

p/s : dah dah...gracie, tdo ney... d nyak mkin lelak ngaga diri sihat... lgi skit...tdo d....dahnya lg dah dani bljr bru.... ngmbi nda blur2... ....

hehehehe...au meh! hahaha....

daaa.....

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...