SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, November 13, 2010

bored in da house!!


saya rasa sangat bosan!!
esehmen..taip penuh.... hehehehehe....

erm....bored...nk stdy blom ada mood lgi ni...
hurm..paper statistik...chayok2!!

ok...tukar kaler plak...
kaler merah utk LOVE...
LOVE....easy to say but hard to get it.... :(
mcm ne yerk...
susah ar...

erm...sgt2 susah mau describe dia....
angau??
bukan angau...cma in LOVE...rsa di awang2an jak....

ya la...perigi cari timba... yes i am the perigi...
tp kalau perigi x cari timba mcm mn timba nak kenal ngan perigi kan?
lebih2 lgi kalau perigi tu tersorok? x nmpak oleh timba....
x boleh slahkan perigi.. sbb timba ni memilih...
timba cma dapat tgk perigi yg berhias lawa2...
perigi yg x hias lawa...perigi yg biasa dia x tau...

hurm....mcm tu la yg aku rsa skrg ni... ssh..
kali ni, aku mmg nak relationship yg kekal...(hope so)..
n org yg aku nk ber-relationship tu pon sma mcm aku....
ye la...skrg ni umur utk aku mncari btol2 mencari ...
xnk mcm dulu...main2..utk kesronokkn...
sblm ni pon mmg aku dah serius..kalau nk biar lah yg tu je...
tp nk buat mcm mn...dia buat sesuatu yg aku x blh nk than...
erm...skrg...?? adui yai......

ok..kaler purple plak.... one of my fav kaler la ni...
lalala....
cuaca panas2 ni...hrp2 la smpai ke ptg...baju aku cuci td..mnta2 kering..hehehehe
dah la bngn lmbat...matahari dah tegak kat kepala bru aku bgn..
ni kalau kat rmh mmg kena ngn dady aku...
dady aku x ska kitaorg bgn lmbt tnpa sbb...lalala...
hehehehehehe....
ni dah tgl sorg2 ni..ska ati la aku nk bgn jam brapa...hahaha...
ngee.....

nak buat apa yerk??
huhuhu....bored gile!


No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...