SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, November 13, 2010

Rasa nak Muntah!!!!




ni la muka aku sblm turun exam......n yg ats tu meja aku yg serabut...tu pon dh kemas, serabut balik.... huhuhuhuhu...

pergh!!! fisrt tyme jwb paper rasa mok mntah... nang gila abis la... huhu...

so far dpt jwb dgn baik tp x tau la markah nnt baik ke x... huhuu...x mau repeat.. x mau!!! apa yg aku baca mmg ada kuar tp msalahnya aku x ingt case study... aduyai... sebhgian je case stdy yg aku ingt.. yg lain? abit liau!!!! parai!! huuhuhu...

ni lah first time jwb exam abis tpat pada masa nya...akai2...huhuhu...tu la, stdy lg lst minit.. huhu...aku hrp markah aku nnt dpt mencover carry mark aku sblm ni n lulus... pliz GOD! pliz!! pliz bless me... huhuhuhu....

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...