SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, November 4, 2011

:: Sabar ::

dear bloggie....

Sabar. Itu lah yang aku dapat bertahan sekarang ni. Kesabaran aku betul-betul diuji. Kalau dilihat dgn dlm lagi, hal ni memang hal kecik. Tapi sekecik mana pun hal ni, suatu hari nanti memang akan jadi besar. Pasal sabar..aku rasa aku dah cukup sabar dah dengan sikap seseorang ni. Selama ni, aku memang respect dia as a friend. And aku memang sentiasa bersedia je if dia memang btul2 perlukan aku. I always there. But, what that fella had done to me yesterday, really really really make me feel uneasy. Oh my goodness. It seems like i make a really BIG mistake. Hurm... Yes, i admit i make a mistake for what i had ask..but... IDK...

So, apa aku kena buat? Ini bukan soal sapa minta maaf dgn sapa. NO.. Aku x kisah pun hal tu tp aku pun ada hati dan perasaan. Keadaan aku sekarang betul2 diuji. And aku betul2 tersepit dgn keadaan ni.. Aku x salahkan sapa2 dalam hal ni. Agak2nye aku kena nuetral dlm hal ni. (Tp, selama ni aku rasa aku x sokong mana2 ant dua tu). Aku lebih kepada mendengar masalah dan cuba bg nasihat mana yg ptt.. For me, a friend is someone who are really close to me than my own family.. I spent most of my time with friend. (yeah..because im single, so no need to focus on boyfie matter..hehe) .

Maybe i'm a bit bzbody..(as one of my friend said..hehe) but it was because i love all of them.. And i must ...(at least la) know what happen with them. That's all.. Hurm....

I really love all my friends. I DO Love them. Because they are my precious thing i have after my family. REALLY... most of time i rely on them. Chit-chatting with them. Share the craziness story together. Argh....... its hard rite now. Really2 hard. Huuhuhuhuhuhu... (wanna cry!!!)

What should i do? Keep silent? Just watch and see?? Adoiiii

p/s: sengsara dalam hati tiada siapa tahu... :(


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

3 comments:

  1. hi..follow sitok...pic ktk so comel...

    sabar...muka olwes senyum

    ReplyDelete
  2. hamzah ian : yup. betul3..*ala2 upin ipin* hehe...

    Yumida : ok. kmek follow... hehehe... nang snyum sntiasa.. hehehe...

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...