SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, May 27, 2012

The Pursuit of Happiness - Leessang



Ok... sekarang siyesly aku addicted dgn LeeSsang. Mula-mulanya aku tak berapa pandang sgt group ni. (sebabnya gila dgn idol group lbih lagi). Pastu..aku try dgr lagu dr group ni yang salu di jadikan background music utk Running Man, jadi dri situ aku dgr dan dgr lagu LeeSsang. Pergh!! Music, and lirik lagu dari LeeSsang mmg btul2 meaningful. Memang ada kaitan dgn realiti...Tambah2 lagi aku memang suka sgt dgn arrangement music. Memang best. Santai and sempoi.. Jadi, dgr2 la lagu ni... Utk lirik, klik je. :D

Ok..selamat mendengar... and memahami lagu ni... :D

Love,
Gracie..
muahmuah

Sunday, May 20, 2012

:: STRESS ::

dear bloggie.... 

Ok..Ok.. sekarang ni memang busy dengan assgnment. Dah nak abis sem mcam ni la.. Semua nak kejar dateline yang tak sudah2. HUHU.. :( 

Apa-apa pun aku harap sangat semua assignment ni dapat settle sebelum aku balik ke Miri. Sebab tak lama lagi nak GAWAI!! Yaribaaa! Walaupun dalam sibuk bergawai, aku juga kena sibuk bertungkus lumus nak ingat balik semua lecture aku.. Lepas tu final exam!! Oh my God! STRESS! 

My little sis, yang juga "doktor peribadi" aku..si anny gtau yg minggu ni keta dia akan keluar. WOW!! DAEBAK!! Akhirnya, dapat juga la aku merasa kereta baru dia yang selama ni memang ditunggu2. HAHA.. Anny..sila tunggu kepulangan ku tak lama lagi..pastu kita round-round miri!! OooYea!!! Memang tu la perjanjian aku, anny and beth. Kami akan berkongsi bersama setiap perkara. HAHAHA.. Aku tumpang gembira la utk dia.. HEHE... 

Gawai tahun ni, aku dan family aku akan balik ke Pakan, Sarikei. Celebrate ngan datuk and nenek aku kat sana. Lama juga la tak balik sana. Tambah2 lagi datuk aku lama dah tak jumpa aku.. Jadi, tahun ni tak tukar angin, celeb ngan dorang. :) Memang tak expect apa2 yg meriah utk gawai tahun ni..but yg penting dapat gather sma2 ngan family. THE MOST IMPORTANT!! 

Sekarang ni aku dah fall in love dengan Gary Oppa! HAHAHA.. Lelaki korea ke-2 buat aku jatuh cinta lepas TOP Oppa. HAHA.. **pengaruh korea** Sekarang ni aku dengar suara Gary yg tengah "rapping". Seriusly, aku suka! HAHAHA... TEeeeTTTT! Takpe la.. Xdpat dia betul2 pun, atleast utk aku berangan2 pun ok ape? HEHEHE... PEACE! Bukan aku sorang je yang rasa mcam ni kan... Peminat2 dia yg lain pon cam tu juga. HAHAHA... Well, he just an ordinary guy that suit my taste. HEHEHE... **angan-angan tak sudah** 

**Gary** 

Kalau lah....kalau lah.... HAHAHA! 

Ok..stop dreaming. Now back to reality.. Start focusing with my real life! 

Ok la.. tu je... Enjoying your weekend and weekday! 

Daaa....

love, 
gracie
muahmuah

Tuesday, May 15, 2012

:: BUZY SANGATTT! ::

Dear bloggie...

Apa khabar smua? Waa..lama juga la tak update blog ni. Busy sngt2... Aish...Ni dah lama sgt x update blog tak tau la nak cakap apa dah...

Apa yang buat aku senyap dri bloggie ni... Busy dgn ASSIGNMENT!!!! Aigoooo!!! TENSION! STRESSSSSS!!

Harap semua ni berakhir dengan cepat.. Apa2 pon markah aku nanti mesti lah nak superb kan?? Hehehehe..

ok..ok...
dah...

Love,
gracie

Sunday, May 6, 2012

Its Sunday...

dear bloggie....

Hurm... Sunday.. Pagi2 aku bangun tengok ada something new kat whiteboard mickey mouse aku. Aigo..rupa2nya si Firah a.k.a roomate aku buang tebiat semlam dia tulis smua dateline assignment. Aku yang baca ni pula rasa mcm tu warning dah. HOHOHO.. Bulan May memang bulan yg sngt pack. Dgn assignment nye, pastu plak prepare nk gawai. Aigoo... hrp2 aku smpat la blk gawai. Dh dekat setahun aku x balik jumpa family aku ni. Tsk tsk tsk! Takde apa la yang aku nak update sgt. Lama gak la aku tak update ni. Sibuk sgt. Tmbh lagi jarang beronline, Ngeee...

Ok lah.. Tu je.

Daaaa

Love,
Gracie
muahmuah!!

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...