SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, November 27, 2010

mood holiday bah...

yeah...24hb jam 12.05 tgh hr,
aku slmat smpai di Miri Airport..
anty Bulan aku ambik...
den trs ke Bt.niah...
rhat2 jap...trs balik Sebauh...

on the way nk ke ldg..tup tup terserempak ngan mmy n ddy aku..
dorang nk gi bintulu..den, aku pon pth blik ikut diaorg ke pasar mlm bintulu..
haha..smpai kat sna aku sesat...ngee...
sbb dady aku jauh tnggal kan aku kt blkg..
sbr je la..
so, aku pusing pnya pusing br aku jmpa..heheh..
x la lma sgt sesat tu...kira ok la kan drpd xde...
hehehe...

dah tu, on way nk blik ke ldg kat sebauh tu,
ada satu keta ni tiba2 nk block aku.
sdgkan aku dh bg jln kt dia.
hurm...nebes gak asa nya...
bkn apa, nk kata aku slh x tau la...
sdgkan aku dh bg jln ngn dia suh potong..
parai kitai!
dlm ati tu...tuhan je la yg tau betapa nebes nye aku....hurm..
nsb baik aku bawa adik aku yg no.2 n kazen aku sorg..
kiranya dorang dua la protect aku...
ddy aku plak dh tunggu aku kt simpang jln sebauh..
dlm aksi kejar mengejar tu, huh! mmg geram gak la aku ngn keta tu...
aku ingt dia berani sgt la td, smpai kat simpg sebauh, aku bg signal,
keta tu pon bg signal... dah msuk smpg ingtkan dia ikut masuk...tgk2 dia limpas je!
nang !@#$%^ la...
buduh pnye keta...
nak jdkan aku mangsa buli jalanan la tu. huhuhuhu
dlm hati aku, mmg nebes giler wei...

pastu aku soh adik n kazen aku kol uncle aku...
suruh dia cari spa org pnya keta tu td,..siap dorg..
hurm....

skrg ni aku kat miri.. kunun nya nk amik duit hutang..
skali tgk org tu x dpt byr hutang...huh! sbar je lah
dia jnji hr lain..kalau dia x byr ga...huh! siap la..
aku srh kazen2 aku g blsah dia... siap dia...siap dia!!
huh!~!

p/s : skrg ni aku kt miri... lpak jap kat umh..pasni g sebauh lg... huhuhu...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...