SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, November 11, 2010

....final exam Sem 1:2010/2011

13 nov 2010 ... first paper utk final... paper Foreign Policy Analysis.. daa...tgh struggle abis la aku skang ni cba utk menskorkan diri dgn jaya nye spaya aku dpat lepas sem ni dan mnyambungkan diri ke sem depan dan sem seterusnya... hehehe... mamy aku dh pesan... "nang, sem tu gaga manah ke exam nn. kptsn msti mnh ari sem ke udah"..dush2!! mamy sya bah itu... hehe...nsb baik dia x ckp mcm ni " enti nda, aku kawen kan nn t nn gagal" PARAI KITAI!!! haha...

last paper 23 nov 2010... paper intro to IR... huhu..hrp dapat buat yg terbaik utk last paper ni la.. abis paper ni, KITA ENJOY!!!! hehehe.... apa2 hal, aku hrp kptsn aku sem ni gempak la... hahaha... oh yeah baby! u can do it!! hehehe.....

kalau kptsn aku gempak sem ni, nk mnta mamy n dady aku belikan aku kereta la... hahahaahahahaha....tp aku syg ngn keta merah aku.. wpon lama dan antik tapi dia tetap berbudi ngan aku... oh qta1543, kau la peneman aku bila aku keboringan..hehehe..

dah..dah...nk smbung stdy jap..nnt otak aku blur aku smbung balik...haha... (ye la tu nk stdy...jgn2 tdo kut aku nnt...) ngee....

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...