SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, June 22, 2011

Updating!!

hi bloggie..

lama dah x update ni.. so, aku update blog aku mlam2 ni..
mcam mana nak start??

ok... last 2 week lau x silap aku la. ipar a.k.a gary a.ka lelaki kesayangan bestie aku telah menjejak kan kaki ke bandaraya miri yang begitu indah serta maju.. hehehe... anyway, nice to meet u here ipar!! hehehe.. aku ngan anny kuar with both of them. hehe... just lepak-ing jak kat ming cafe.. anyway..thanks a lot ipar sbb treat aku ngan anny.. hehe... chummal kamsahamida!!! hehe

and for the first time juga la, kami berempat pegi menjejakkan kaki di roundabout dpn hotel telang usan. setelah sekian lama sejak dari aku sekolah dan sememangnya sentiasa lalu roundabout tu, tu la first time menjejakkan kaki. semuanya kerana nak amik gmbr dgn replika kuda laut. hehe...sebagai kenangan ngan ipar aku.. hehehe..

tu cerita last last week... cerita this week... nothing interesting la.. aku tetap dgn kehidupan aku skarang ni.. menikmati hari2 yang indah..*kunun nya la...* haha...

ni kisah aku siang tadi.. ada adik aku yang no 3 ni cakap aku ni malas sekolah *walaupun aku msuk uni tp tetap di panggil skolah*sbb cuti panjang sgt. yang ni plak kes bapa aku ckp aku ni ingt ke x dgn bnda yang aku blajar sbb asyik tgk tv je masa cuti.. hahahahahaha... bapa aku concern sgt ngan aku sbb dia ingt style kt uni sma mcm tyme aku skul rendah ngn menengah dulu.. hahahahaha... dady, style bljr kt u x sma la... huhuhu... takpe la. aku maafkan sbb ddy aku x tau apa2 sal stdy kat uni.. hehehe...

apa2 pon..aku akan tetap melalui hari2 mcm ni..makan, tidur, tgk tv..and jadi driver untuk orang2 lam rmah ni.. hehehehe..

ok la bloggie... ni je la yang aku dapat ceta bt masa ni... hehehe


Thursday, June 9, 2011

cuti yg terlalu panjang...

dear bloggie....

dah masuk bulan kedua aku bercuti... wa...boring giler jugak ni cuti panjang2... adeh adeh...
nak keja...aku ada isi borang keja jadi guru sandaran or guru ganti tapi masih lagi blom ada apa2 jawapan. hurm... nak keja kat supermarket msti bos aku bising2 nanti...lbh2 lagi bos laki... haish... kut je lah...

sekarang ni aku kat batu niah. masih bercuti dgn anty ku kat sini... sblum ni kat rh pnjang... kali ni ngn anty aku kt smk subis ni...sbb ada nenek n datuk kenyah aku kt sini... kawan dgn dorang la...

bloggie..

aku rasa berat badan aku makin bertambah... haish..mn tak.. makan tdor makan tdor tgk tv... tu je keje aku..

hari tu jumpa ngn mak kawan aku tyme skolah.. bnda pertama yg mak kawan aku tu cakap ...
"eh grace... besar btul badan kmu skarang" dush dush!! terasanya... seperti hati kena cucuk den berlubang... huhu.. nak bt mcm mn.. aku ni liat sikit lau nak exercise.. huhuhuhu....

bloggie...

akai... apa nak buat...?

Saturday, June 4, 2011

What the Hell??

bloggie....

erm.... sakit nye ati aku bila tgk perangai sorang makhluk tuhan ni. damn S*&T betul!!

at least la dia respek kan aku ni...

makhluk tuhan ni x suka tgk sorang ni... dtg2 dia trs tumbuk... pastu dia marah2... sdg kan aku yg bawa dia datang ngabang... C@#$I la.... eee....

tu la aku tinggikan suara aku ngan dia... biar dia... kalau aku x halang ... ntah apa bnda dia buat aku x pon x tau...

sabar je lah...

hurm...

TUHAN je la tau macam mn perasaan aku tyme tu... terok btol...

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...