SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, August 13, 2012

간단한 이야기.... :D

dear bloggie...

it's been quite a long time gak la x update blog ini..
Anyway, sepanjang aku kurang aktif dalam blogging ni, aku tgh melaksanakan tugas sebagai pelajar unimas dengan mengikuti Latihan industri atau lbh dikenali sbg praktikal. Hehehe.. Aku praktikal kat Jabatan Imigresen Miri. Well, macam2 perangai aku jumpa sepanjang aku praktikal ni. Budaya kerja yang...hurm...sukar nak cakap..


Disebabkan aku ni hanya praktikal, jadi kebanyakkan kerja yg aku buat ialah susun2 fail, fotostat, buka fail, layan customer, dn lain2... Plg mncabar bila aku deal customer. Kat situ dapat tgk mcm2 perangai dorang. Well, i'm learning something la juga kan... :D

*UNIMAS's water tower...kepopularan seperti Menara KL di sini..huahuahuahua*

X lama lagi aku akan masuk sem ke-7. Waa... aku harap segalanya berjalan dgn lancar sebagaimana yang telah aku rancangkan lah.. :D

aku rasa tu je setakat ni.

Adios amigos! Luv ya!!

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...