SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, November 14, 2010

one of my nyah...hehe..ida illiani... :D

tgh aku syok2 nak revision td...hp ku berbunyi..:

aku : hello...ada ape nyah?
dia : nyah, ko kat ne?
aku : aku kt kolej..tgh stdy. nape?
dia : nyah..aku nk antar buku senggang ni tp xde cop. syl suruh mnta cop ngn ko..mcm mn ni..?
aku : ye ke? ko kat mna ni?
dia : aku kt brc...nnt nk g bhep..
aku : ok..ok.. ko tunggu kt klej. aku g ctu k?
dia : ok nyah!

aku pon trs tkr bju siap2 nk g jmpa nyah aku ni. hehe...

smpai kt kolej, ambik dia trs pegi bhep. uruskan dia pnya buku senggang. nsb baik xde msalah sgt.. cma masalah nk dptkan tndatgn kitaorg pnya pengerusi...last2, aku tiru signature pengerusi aku. lantaklah..sapa surh x dtg. dh jnji ngn member aku ni nk dtg nak sign buku senggang tp xdpt dtg..ckp kjar bas. aku dh offer nk antar blik kolej dia xnk. xpe la....

balik smula ke cerita sal nyah aku ni.. oh..nama dia, IDA ILLIANi MUSTAFA... ...dia ni ada bnyak nama gelaran...pangil lily blh, panggil ida blh, tp aku ska panggil dia NYAH!!!! hahahahahaha.....aku pon x tau mcm mn leh rapat ngan minah sorang ni... jap..jap...aku rewind balik.....

haa!!!! bru teringat... masa aku 2nd sem dulu..masa ikut pertandingaN BOLA BALING PIALA ABANG JOHARI ....tyme tu la strt rapat ngan dia. bermula dengan kongsi kereta sama2 ke tmpt pertandingan.. dari situ la start rapat.. n telah berjaya menubuhkan kelab tersembunyi dalm KELAB BOLA BALING iaitU PERSATUAN NYAH NYAH UNIMAS!!! hahaha..pdahal dalm tu mn ada nyah... ngeeee......

dulu first jumpa dia..msa sma kelab..pegh! jgn ckp la..xde tegur langsung.. msg2 buat hal sndri... aku ada gak perhati2 kan dia ni.. tgk2 dia ni mcm mn... hehe... msa tu aku ingt dia ni sombong giler...xnk lyn org2 mcm aku... hahaha... dia pon ada bgtau aku x ska tgk aku msa mula2 dulu. ckp aku ni kerek, ngegeh dan seangkatan dgn nya la... pengakuan berani mati dia ni... haha..masa aku dgr aku mmg dh agak pon.siap leh gelak lgi masa dia buat pengakuan tu... hahaha...

tapi skarang?? hah!!! x sah kalau x gelak2 bersama... skali tau2 kepala sama GILA daaaa!!!!! tp dia lagi gila dari aku la.... nsb baik org x antar dia masuk TANJUNG RAMBUTAN...hahaha... hahahahaha... now, she one of my bestfren la.... hehehe... bnyak bnda la aku n dia ni share bersama.... nsb baik x sma fakulti...kalau sma fakulti, aku rsa mmg ada aje la story morry kitaorg... hehehehe.....

ida, thanks sbb be one of my fren..n ko la antara fren aku yg paling gila thap cipan!! haha.. aku hrap ko x lupakan aku yer? hehe...sometimes tu mmg kita xde saling tnya kabar sbb msg2 bz.. tp jgn kau pdam nama ku di hati mu... huahuahuahua....n aku plg x sangka gak mcm mn la kite ni leh berkwan ye..hehehe....nnt kalau kawin jgn x bgtau aku.. akn ku usaha utk datang ke mjlis perkahwinan ko...tp ko tanggung penerbangan aku ke johor ye? hahaha...



ha...ni dia la ni... gmbr tyme rya tahun ni. dia x blk kpg. raya kat kching je.... utk mnghilangkan kebosanan dia, so dia pegi la jln2 ngn member aku lg sorang yg sma x blik raya thun ni... hehehe.... love for me la tu... hahahahaha........

love u ida..!!!! guaminavo zou diau!!!!!!!! hehehe.... BESTFREN FOREVER!! muahxxx!!!




2 comments:

  1. aku sangat sayang ko nyah... love u too!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...