SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, November 18, 2010

4.01 am...

monink!.. im still awake...but i cant concentrate with my revision..hurm...
pasni dpt la concentrate kut...hehehe...

apa aku nak ckp ni? hurm...rs mcm aku jak yg lbh2 dlm updating blog ni...wakaka..its ok.. my blog aite? so...i will update slgi mampu diupdate n slgi dpt mengupdate...hehe..

hurm... wat im gonna say? wait...think....

well, i have a friend. dia ni biasa aje.. simple... kalau knl dgn dkt lgi...karakter dia bkn lah mcm yg digmbrkan dari riak muka dia. dia ni sng kata easy going.. fun to be with.. but once dia marah, pliz jgn dktkan diri anda... tp marah dia x lama...skjap je. make something joke dgn dia, sure dia ketawa balik... hehe..den bru lah dia akn sng utk luahkan apa yg buat dia mrah... one more thing, dia ni x mdah nk marah kawan2 dia yg rapat ngan dia. dia cool je....relaks...sempoi...itu lah dia...dia ni kalau ada msalah dia akn sharing ngn mana2 member dia yg dia rpt..n selesa... dia? hehe..sbnrnya bnyk bnda dah dia lalui... tp x smua org tau.. n x smua dia nk bgtau. (org lain pon mcm tu gak kan? ).. hehe...

bnyak bnda dia dpt sorok dari muka dia...tp ada satu bnda ni je yg dia x blh nk sorok if dia btul2 ada msalah...soal hati dia.. dia lemah ngat if berkaitan ngn soal hati... kalau dia happy..dia mmg akan happy... kalau soal hati dia kecewa, dia mmg frust tp tu lah..cpt2 dia coverkan hati dia balik. sbbnya dia x mau nnt bnda ni kena effect kat kawan2 dia...hehe..

tapi..takpe..dia ni ok pnyer... hehehe..... dia mmg easy going...hehe...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...