SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, November 14, 2010

3.28 am...

malam ini...terasa jga la kepanasan nya di bilik ni.. smpai roomate aku x tdur ats katil dia...sbb pns.. dia tdur kt lantai ambik kesejukkan dulu... hehe...

aku nasib baik la ada kipas yg aku beli dr 1st sem dulu...x la panas sgt kan...

hehe..apa aku nak ckp ni yerk...? ok la kisah ni terjadi td.. tgh aku syok2 melyn FB n chatting ngn adek aku yg sorg ni, dia bgtau aku something n tgk wall someone.. aku tgk la... tergezut jgk la aku baca wall dia ni. aku mmg tau la yg dia ni n member yg lain ada msalah...masalah dlm rmh... k..berbalik ke wall td, so aku coling2 la mmber aku yg sorang ni sbb dia sermh dgn mmber yg post kat wall td tu.. aku tnya knpa dia post mcm tu... pastu, xlm pastu mmber yg post kat wall fb tu chat ngn aku. mula2 kata thnks ngn aku sbb inform ngn member aku td tu...(sindir aku la tu kot..smile!)...pastu aku cba gak la selongkar knpa mcm tu. den, member td tu yg post tu ckp dia x puas ati sal mmber yg sorg lagi tu x delete gmbr lam album kat FB tu. so what?? gmbr tu xde pon tnjuk muka dia... just tnjuk blkg. dia ckp tu langgar hak dia? langgar hak ke mcm tu? bkn ada mention nm pon lam gmbr tu. pastu plak, dia ckp dia ada gtau mmber ni suruh delete gmbr tu...mslahnya dia mention lam FB..bukan face to face..alahai..ssh sgt ke sbt dpn2? sdgkan sma rmh... ssh ke? aduyai..pastu mmber ni pon ckp gak yg dia bkn nk tuju kan ke spa2 sal post tu.. just gurau2 jak... aish...xkn la gurau smpai post bnda mcm tu... gurau2 pon bkn la smpai gurau cengitu.. tu bukan gurau yg di post tu..tu kira menyindir n marah tu...(kalau ikut pemahaman aku lah).....pastu, aku tnya gak member yg aku kol ni mcm mn situasi sbnr..dia pon ceta la...aku pon xdpt nk describe kan mcm mn jln ceta dorang ni. tp aku dpt rsakan member aku yg sorang ni..( yg post kat fb td) mcm nk ...erm..ntah la.. hehe.. ssh gak la dorang ni. sbb msg2 krs kpla...hehe..aku? dgr je la diaorg pnya kisah dan teladan...hnya jd pndgr n menasihat je..tu je aku blh buat..x blh msuk cmpur...sbb bkn rmh aku...lalala...

sbt sal rmh, next sem aku tngal kt rmh sewa. erm...mcm mna ntah khdupan aku kt umah sewa tu nnt. adakah aku hdup dgn jimat cermat atau mkin balat bejegau? haha..tgk je la nnt. hehe... bnyk blnja aku ni nnt...so pndai2 la aku berjimat...huhuhu...

oleh sbb jam tdor aku dah smpai waktu,...maka aku pon melabuhkan tirai jga la... hehehe..bgn nnt nak stdy...hehe..20hb ada paper wei...statistik! jia you! jia you!!... n good luck utk mmber yg ada paper nnt...especially to............lalalalala..

monink! n sleep tight!! *huargh! mnguap sdah.*

3 comments:

  1. bita : lalalalala....nda ibuh nemu pan... hahahaha
    v : ya!! bita mmg sibuk!!!! hahaha

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...