SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, November 2, 2011

:: Untitled ::

dear bloggie,

Hehehe..saje-saje nak updated blog ni. Thts y la letak title "untitled". Wakakakaka~~~ Kesakitan di paha ku masih lagi terasa sampai sekarang. Wawawawawa...nak jalan pun susah... Sakit wei.. hehehe... Oh..hari ni Souls Day.. Berdoa untuk kesejahteraan mendiang uncle and cousin aku di syurga sana. Semoga mereka berdua happy2 je kat syurga.. hehehehehe...

Apa lagi aku nk cerita yerk?? Esok ada mid term paper dr.ahmad nizar. Aku ni blom lgi baca mn2 nota. Hahahaha.. hebat! Nnt jwb exam, blur! Wakaka... Tadi dalam kelas dr.lucy, aku, firah, am ngn abg aku relak je. Dtg lenggang. Org lain smua pegang note drpd reading article... Tp walau apa2 pun kami mampu utk berdiskusi dgn cmerlang dan gemilang. Hahahaha... Yg ada note plak, xde plak dorang bnyak ckp. Hurm.... bkn lah aku nk ckp sombong, tapi at least la diaorg ada discuss skli kan. Sbb diaorg kan ada baca note, so msti diaorg fhm dgn lbh mndalm kn?? Huhuhuhu.... Apa2 pon, klas dr lucy enjoy!!!! Hahahaha..

Ok lah...jam dh pkl 5.30pm. Aku nk masak apa yerk??? Ayam masak kicap?? Ngeh ngeh ngeh...menu x pernah berubah. Masak je lah kan.. kang aku x msak, syg ler ayam2 yg aku dh beli tu... :D

p/s : Msih mncri mr.right.....:)

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...