SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, November 17, 2011

:: GOAL!!!!! ::


dear bloggie....

GOAL!!!!!!!!!!!!!!!!!! really proud with malaysian footballer...team HARIMAU MUDA.. Aaaaauuuuuuuuummmmmm!!!! Naaa... ternganga garuda kena ngauman si rimau!! HAHAHAHA!!

Walaupun Malaysia bnyak miss goal, but they play like a star.. Cergas dan aktif! Game ni memang ada fight la. And debaran, tak pyh ckap la.. before ni memang tak yakin la Malaysia dapat gol sbb nye:

1. indonesia dpt sokongan kuat dr pskn pnyorak dorang(skali zoom olh kmera mcm laut merah daaa)

2. Malaysia mmg musuh tradisi Indonesia dari dulu2 lg...lbh2 lg bab sukan.

3. Perlawanan before ni Malaysia ada leka skit bla dah score..

Apa2 pun game tadi mmg buat aku berdebar2 la. Sebab mash ragu2 Malaysia dapat lawan x ngan team Garuda.

Tadi aku ngn member aku tgk bola kt warung. Pergh!!! Memang penuh la.. Nsb ada beberapa meja kosong. Kat warung pon dah mcm mini stadium dh aku rasa. Bila Malaysia dapat score, jeritan GOALLLLLLL tu mmg kuat lah... And dari situ juga dpat nampak semangat nasionalism rakyt malaysia ni kuat. Betul lah org ckap sukan dapat buat rakyat bersatu padu. HEHEHE...

Apa2 pon, i'm really proud with Malaysian footballer. Berharap sgt diaorg akan trskan prestasi macam ni smpai bila2... and mna la tau kan one day malaysia jadi salah satu ngra yg popular dlm sukan bola sepak... who know...? Hehehe....

p/s : Majulah sukan utk negara!! Aaaaauuuuuuummmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!

4 comments:

  1. Sport united the people..!!!
    Me too, proud of being Malaysian. hehehhehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe....kan???? uji d join kami ba wrong tdi...apuuuu...nang happening la warong, siang2 ngau mamak td...

    ReplyDelete
  3. uji d nguji muka page SEAGAME ba FB. mcm2 kutukan cda ya soh mlaysia. Panas ht d maca komen bala indon dia. hahahahha

    ReplyDelete
  4. ngai la ku muka..malass... hahaha..lg ku emo.. waakakaka

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...