SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, November 28, 2011

:: No idea ::

dear bloggie...

Alahai... waktu2 kemuncak mcm ni best kalau aku memejamkan mata kan?? Kejap lgi aku akan memejamkan mata. Sekrang ni cuba utk mencari mana2 info yg berkaitan. Then, aku balik rumah..then aku dtg ke CAIS lg petang ni. Hehehe...

Suasana CAIS ni aku rsa dah mcm shopping mall. Berlambak je dorg2 student lam cais ni. Sma ada dorg bt assignment, discussion or saje2 nak lepak smntara tunggu kelas start. Aku plak, hehehe... ada lah tergolong dalam kategori di atas. Smbil2 tu, of coz la surf internet kan... hehehehe... Hurm...

ok... aku stop kejap. Masa dah tamat.. hehehe.. nak blk rh ler... hehehe.. gian..gian...gian nak tdor! hehe

2 comments:

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...