SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, November 1, 2011

:: Sakit Punggung ::

dear bloggie.....

Sebab apa aku sakit punggung?? ni semua gara2 main bowling. Hahaha~~ Lama dah x main bowling.. n tadi pegi main bowling dgn si sawai tu, sma2 juga Nawi n Firah. Aku sgt kecewa main hari ni sbb x dpat STRIKE!!!! huh!!! (pdhal bkn terer pon main..wakakakaka!!) Apa-apa pon game tadi sedikit sbnyak dpt lepaskan tekanan aku la. Pasni sibuk la aku ngan Mr. Assignment aku. Wuwuwuwuwu.... Sakit wei.. hehehehe.. Bowling ni bkn la ant sukan yg aku pakar thap gaban...tapi main bowling ni best. Kalau nak dikaitkan dgn khdupan kita seharian pon boleh. Game ni ibarat kita tetapkan target dan sasarkan target kita dan mncapai target kita tu tadi. (Mcm overlap jak ayt aku ni..lantak lah) Target kita tu tadi ialah pin, and kita nak capai target, tumbang kan semua pin2 tu dgn bola bowling tu. Kalau ada yg jatuh kiranya target kita tercapai lah smada semua or sebhgian. Hehehehehe... WOW! Smpai ke situ fikiran aku... Boleh jdi philosopher aku pasni. Hahahaha!~~~ (angan tak sudah!)

Lepas ni, fokus kan kepada project paper aku. Wah...bnyak jga case study aku nk kena kaji. Plg aku sedih, case study yg aku nk kaji dah kena amik orang. Huhuhu.. Xkan aku nk cover case study yg sma cam dorang juga?? Xpe lah... bg je la kt dorang.. Aku guna case study yg lain. Biar ilmu aku lgi hebat dr diaorg.. HaHAHA!!

p/s : menahan kesengalan punggung ku.... :(


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

2 comments:

  1. eeee..nda mai aku pon :( takpe..takpe... :( sapa lah aku kan...mrajuk lok :(

    ReplyDelete
  2. lalala..perlu kh mrajok?? uwekk! hahahha

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...