SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, November 22, 2011

:: Busy busy ::

dear bloggie......

6 jam tidur petang tadi.... nak2 lgi lps mkn tgh hri pastu tidur.. Memang layan.... HOHOHO~~ Mn x bdn aku mkin gebu. Ni balik cuti sem nxt year conform2 kena kritik..*imagine diri di kritik*.. wuwuwuwuwu...

As usual, aku mmg suka update blog wpon xde apa yg aku nak story sgt pon. Story best xde la bnyk sgt... story boring ade lah. HAHAHA~~

Well, yesterday....masa aku tgh sibok2 tgk game harimau muda vs garuda, Mr. Mul msg aku. *wink wink* Well, he said HE MISS me.. Btol ke?? Ke ayat dia nak ayat aku?? Aku ayt dia balik, "yeah, i miss u to" .... uuuuuuuuuuu... jht nye aku. x patut aku bt mcm tu kat dia. Tapi, dia yg start flirting ngn aku kn?? HAHAHAHA... makin di lyn, mkin menjadi... hurm...

Sbnrnya, x baik apa yg aku bt ni. Really really really BAD..tp nak jga aku bt. Aish..blh ke aku ckp ni cuma cara utk aku mengisi kesunyian? *sunyi ke??* HEHEHE~~ Aku single, so aku blh bt apa je sblm aku x single... **ape bende yg aku merapu ni..** Mngkin ada org yg ckp aku ni org yg x baik, jht... tpi aku cuma anggap hbgn aku ngn Mr.Mul cuma lah sbg kawan...ok lah..ok lah.. teman tapi mesra. HAHA~~ Sbbnye, ada sbb jga. Sbbnye, aku x nk ada apa2 hbgn yg extravaganza bt ms skrg ni. Memang pun aku nk couple, tpi for this time being..biar lah aku bt observation dulu. Sbb aku tau, aku akn dpt someone yg bgs utk aku. **merapu lgi ni**

Kalau nk ckp aku fobia dgn hbgn aku yg lps pon blh gak. Kecewa dgn hbgn Love love yg sgt2 menyusahkan aku...n kecewa jga sbb tepuk sblh tgn. So, utk mgubati kekecewaan yg ada, lbh baik aku maintain je dgn apa yg aku ada skrg ni.. Ngeeeeee~~~~

So, my fellow friends, please don't make a simple conclusion about me if u don't know anything bout me... **ugut..ugut** HAHAHA~~

p/s: nothing special about me...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...