SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, November 3, 2011

:: Kejamkah Aku?? ::

dear bloggie....

Tadi aku dine ngan housemate aku and sorg member aku yg giler2 hampeh. Hehehe~~ Olh kerana ari ujan, maka ktaorg gunakan kereta ke tmpt kmi salu mkn. Dah aku park kereta, aku nmpak satu kereta ni. MR. M.... And dlm kereta tu aku nampak 2 org pompuan and aku mmg kenal ngn pompuan tu.. Mr.M nampak aku n dia bg signal tnya aku pegi makan or wat? Aku angguk2 je la. Then, aku pegi beli barang aku. He call me, he ask me one again sma da aku dh mkn or blom coz dia nak ajak aku mkn sama. Mcm mn la aku nk mkn sma ngan dia klau housemate aku tu mkn bnda halal sdgkan dorg mkn bnda x halal. N of coz la aku pntgkan housemate aku n kwn aku sbb dh jnji ngn dorg dulu kan. And at the same time juga, aku trs la melancarkan serang hendap aku kt dia. Semadi jumpa aku tek, bru mok kol. Mun x jumpa, xda la nya kol. Nasib ko la Mr.M. Sapa suruh bt aku mcm tu. Dah jmpa kwn bru trs lupakan kwn lama. Aku tau la ko dalam proses mncari cinta kan. Aku x slhkan la bab tu. Tu hak ko.. tp aku sedikit terkilan gak la ko bt aku mcm ni. Kita kwn since high school doe..Aku tau ko mmg salu ada around ni... Ye lah...Sapa lah aku ni kan? Kwan lama jak bh. Ok.. fine.

Tapi, bila aku fikir balik kan..tak rasa kejam ke apa yg aku buat ni? Agak2 aku ni pentingkan diri x? Macam aku ni nak dia kwn ngn aku je..Xkn la sbb aku jealous kot. Bkn aku suka kt dia pun.. Mungkin sbb aku sygkan friendship ni kot tu aku rasa mcm ni. Tp kan... hurm... Aku ada gak tnya housemate aku, (dia pun knal gak Mr.M ni sbb kmi dulu sma form 6)..dia ckap aku bkn pntgkan diri sndiri tp sbb dia yg lupakan aku as kawan dia mcm tu je. Hurm.....still thinking....

Kejam ke aku buat perkara sedemikian rupa?? Hurm.... Semua terpulang pada pendapat msing2 la kn.. Tp kenapa aku rasa terasa ati yerk?? Huhuhuh....


Dear Mr.M, aku x kisah lah ko nak kwan ngan sapa pun. Sebab ko mmg berhak utk berkawan. Tapi kan, apa ko buat ni buat aku sedih gak la. Ko mcam lupakan aku je.. huhuhu... Mungkin lah ko cakap aku emo kan.. mungkin gak la aku emo sbb aku x suka ko bt aku mcm ni. Sebab ko adalah kwan baik aku dri form 2 smpai skrg.... Kwan mmg kwan..tp aku rsa skrg mcm dah bkn kwn dah. Huhuhu... mgkin ko lmbt skit nak pick up kot perasaan kwn ko ni? or kau ragu2kn? HAHAHA~~

Followers, korg rsa kejam ke apa aku bt ni?? HUHU~~~ Aku sygkan friendship ni.. HUHU~~~

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...