SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, November 3, 2011

:: Frust Giler..Nyawa di Ujung Tanduk ::

dear bloggie...

Sob..sob..sob... aku bru tau yg aku didaftarkan utk kursus EBX0032. Huaaaaaa!!! Dah la aku tau hari ni..and hari ni juga ada mid term utk paper tu.... HUHUHUHU~~~ Masalahnye, aku tak tau pon aku didaftarkan utk kursus tu. Sebelum ni aku memang ada mohon rayuan luar julat utk kursus tu. Then, x diluluskan. So..aku dengan mindset nye dah di set2kan..aku memang x dpat kursus tu... Beberapa hari kemudian, aku dapat tau juga kena hantar borang kuning (borang pendaftaran kursus secara online ler) yg bru sbb dh di key-in kan kursus baru. And hari yg aku tau hri tu juga la hari last kena antar. Aigo!...Maka dengan tergesa-gesanya aku hantarlah borang tu. Tapi dalam borang tu, aku x perasan la yg kursus tu ada kat situ. HUM~~~ Salah aku ke x perasan?? Ke salah sistem?? Huhuhu~~~~ Wuaaaaa.......macam mn ni..???

Paling aku terasa sedih dan kecewa nye, masa aku jumpa dengan instructor kursus tu. Aku punya la penuh pengharapan la kan nak tnya pndapat dia mcm mn.. Last2 dia jwab aku dgn nada yg kasar dan ala-ala sombongnye .. tnya aku apsal aku x dtg kelas. Aku dah terangkan dah pun yg aku mmg xtau nama aku dimasukkan dlm kursus tu. TERASA GILER WEI!! Moral down btol aku dia buat aku macam tu... **of coz la aku mengugurkan air mata** Pastu aku jumpa instructor tu balik... kali ni aku berkeras balik ngan dia. Ni utk msa depan aku jga.. Xkan ler aku nak jtuhkan pointer aku cengitu je. Dah la pointer aku dah ok2 pon sem lpas.. Huhuhu.... Apa2hal pon, esok aku kena juga jumpa ngan timbalan dekan fakulti aku....

Persoalannya...salah aku ke x alert? Tp kakak staff tu kata ada kuar notis. Kalau ada kuar notis kenapa aku x nampak sdgkan aku mmg chck notis sentiasa. Salah sistem ke? Yg tu aku x berani nak komen lbh2..tp sistem pun mmg mnysahkan kitaorg,... huhuhuu... Waa.....mcm mn ni...?? Lemah nye lah jiwa dan raga aku skrg ni... HUHUHU~~~~~

p/s : esok kena present lagi. Hurm....:(

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...