SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, November 29, 2011

:: Pressure is Pleasure ::

dear bloggie....

HOHOHO...pressure is pleasure...Skrang ni mmg pressure. Tambah2 lgi dgn asaimen yg kira bnyak juga wlaupun 4 asaimen kena settle.. 4 asaimen tp kena baca bnyak buku. Otak aku skrang dah upgrade dah jadi 500GB. Memang terer laa... lbh2 lg klau bab mendownload info2.. HAHAHAHAHA~~~ tp dh download nnt pandai plak jd bingung. HAMBEK KO!

Ni pun bru dah abs discussion psl debate utk kelas dr.lucy. (pdhal abis 1 jam yg lepas..hehe).. ALAhai..debat pasal nuclear weapon. Ko ada?? SIK ADAAAAA.... ngeeeeee....

Sementara aku tgh kebluran akbt mendownload info dari buku yg berkaitan, sbb tu lah aku meng-updatekan blog aku hari ni bt kali kedua..(amik ksmpatan gna wireless kat library..sbb bband lom byr lg..hehe)

Wpon pressure kerana asaimen yg agak2 bnyak, aku msh lg dpat control. HAHA...sbbnya sblm ni pressure sem2 yg lepas lg kuat drpd sem ni.Sem ni kira kuat jga la..tp sem ni aku berjaya menanganinye.. (oh..skema nye ayt).. Apa2 pun , aku yakin sem ni aku akan lbh maju dan cemerlang serta terbilang... (smuffffff...<---hidungku kembang kempis..ngee)

Ape bnde ntah la yg aku merapu ni... Hurm... Chow dlu la...:D

p/s: mak ku syg... bila nk bg duit kt anak mu ni?? hehehehehe...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...