SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, November 15, 2011

:: Hujan oh Hujan ::

dear bloggie.....

Wahhh.... dah berapa hari ni dah tempat aku menuntut ilmu ni hujan. Asal petang je ujan.. Asal ujan je petang... HEHEHE~~ Sejuk x pyah cakap la..HOHOHO~~ petang ni aku berseorangan di rumah sewa kesayangan aku ni. Housemate yang lain semua pegi kelas. Aku xde kelas petang ni...ngengengenge .. :D

Dengan suasana yang sejuk2 ni, sambil dengar lagu aris ariwatan..wargh.. Teringat aku ngan mak bapak aku nun jauh di miri.. HOHO.~~ Harap diaorang dua sihat sentiasa la ye. Dady, jaga kshatan.. Mamy pon sma...

Adik aku si Timothy plak skrang ni tgh bertempur dengan SPM dia. Harap dia dapat jwab dengan baik ler. And result nanti biar gempak yg kebabom! Agak2 result dia dpt x kalahkan result aku? HEHE... UPSR dgn PMR dia tak dpat kalahkan aku. HEHEHE...

Aku baru dapat berita dari cousin aku yg bini dia tgh pregnant skrg. CONGRATULATIONS to both of them. Walao..dah jadi mamy dady dah diaorg ni. Adik cousin aku tu juga (cousin aku la tu..hehe) pon bakal jadi dady mamy next year. Wah...msti kpala anty aku yg juga mak cousin aku pening uruskan cucu menantu dia. HEHE..kesian... Jadi nenek muda la anty aku tu.. Mak ngan bapak aku bila plak dapat cucu sndiri?? HAHAHAHA~~ dush dush!! Tunggu anak dara dan bujang kalian berdua kawin la yer... Lama nak tunggu tu... hehehehe...

Assignment?? Wah..blh thn bnyk jga assignment aku ni. HOHO..aku berharap dan berdoa sem kali ni xde paper aku yg sangkut mnyangkut.. Aku tahu kali ni aku mesti bleh pnya...YAKIN BOLEH!! HAHAHA...


**pic taken at Genting Highlands. Cuti2 Malaysia last year.**


**my greatest love ever..daddy n mummy**

p/s : tenggelam lgi dgn timbunan assignment...





No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...