SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, November 11, 2011

:: Sukan Borneo at UNIMAS ::

dear bloggie...

Sukan Borneo diadakan kat UNIMAS and aku berkesempatan jugalah tengok salah satu team UNIMAS main utk sukan ni. Aku pergi tengok team takraw UNIMAS main kat kolej cempaka. Kira first time jugalah aku tengok game ni secara live. Sebelum ni tgk dlm tv je. Aku tengok game ni pun sebagai tanda sokongan aku kat kawan aku, Bernard and Jutimin.. Ye lah, sebelum ni cuma dengar dia bercerita je pasal dia training and so on. And since last week he keep mentioning to us to watch his team play kan. So, aku dgn smngat sukan yang ada, aku pergi lah tengok. Hehehe..

UNIMAS vs ngan Uitm.. Boleh tahan jugak. 1st set UNIMAS menang..but unfortunately they lost at second set and third.. Then, UNIMAS vs ngan UMS plak. Wah..yg ni memang mendebarkan aku la.. (aku plak yg nebes tgk dorg main.. ) Lagi sekali UNIMAS kalah... But overall, beza mata antara team UNIMAS ngn pihak lawan tak jauh. Kiranya UNIMAS kalah tipis lah ngan diaorg. And satu yg aku perasan, setting diaorg x menjadi. Kalau setting cantik, conform diaorg dapat kjar and diaorg ada peluang utk ke peringkat seterusnya. Hehehehe... ni pendapat aku la. Hehehe... But, u guys have done a great job! Even though u all kalah but it is really nice game. **i like btul cara diaorg libas melibas tadi.. HEHEHEHE~~~**


Dibawah antara gambar yg aku sempat amik.. amik dari jauh je ni... Kamera hp je pun... ngehngehngeh..


UNIMAS VS UMS


**Bincang strategi kot ni...hehe**

p/s : sempat-menyempat aku cuci mata...cari anak ikan! hahaha... Cait!





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...