SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, November 22, 2011

:: Mimpi Lagi...Buaya ::

dear bloggie....

Kali ni, masih lgi aku nak ceta sal mimpi.. Mimpi aku mlam tadi, aku ditolong buaya and bawa msuk dlm sngai. Hurm..... Aku ceta la kt roomate aku sal mimpi tu and dia suggest kt aku try cri meaning mimpi tu dgn tuan google.

Maka, aku pon cuba lah cari dgn tuan google yg serba tahu ni... jumpa satu page ni. Dlm page itu, dia bilang,

mimpi dibawa buaya ke sungai atau air : artinya, pekerjaan akan lebih sukses...

Wow... adakah ni petunjuk yg keja assgmnt aku akn siap dgn cemerlang gmilang terbilang?? hehehe.. Kalau btul. ni bkn le tanda nye aku xde buat apa2kan?? of coz la aku kna usaha bru aku dpt result sma mcm maksud mimpi aku... hahahahahaha

p/s: bila lgi aku nk mimpi mr.right aku?? hehe

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...