SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, November 2, 2011

:: Beware of the Dog ::

dear bloggie..

Hehe... ada dog x?? Kihkih... Dalam satu malam je ada satu isu ni dah PANAS. Atas alasan hak kebebasan bersuara. Well, pada pendapat aku, its ok bah if nak bebas bersuara lebih2 dalam dunia maya yg termaya-maya ni. But, be careful la dgn setiap ayt yg nak diutarakan. Kiranya jgn ler timbulkan isu-isu sensitif. Tambah2 lagi, kat alam maya ni semua orang akan baca kan.. (ada ke org baca apa yg aku tulis ni? ) Hehehe...

"Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnye"

"Enti bejaku, meda kanan kiba. Enggai ke lagi kena baru ba dirik empu, berasai amai pedisnyak"

Ngeh ngeh ngeh!!! :D....

Apa-apa pon, aku nak sambung pembacaan aku kerana sebentar lagi aku ada midterm.... Peace and peace always. !!

p/s : ayt pon dh tunggang langgang dah ni... pening!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...