SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, February 29, 2012

:: Sem Started ::

dear bloggie...

sekarang dah masuk mnggu kedua aku kat unimas. Kelas mcam biasa la.. tp yg jadi luar biasa adalah perkara2 yang tak dijangka.. Aduhai!!

Awal minggu dah ada kes accident. Tapi bukan yg accident. Kawan aku.. nasib baik lah dorang tak apa2. Lepas tu pula sekarang ni aku tgh busy2 dgn Jogja n Kabong. Trip kitaorg yg tak abis2.. HUHU..Kali ni aku jadi bendahari untuk KABONG TRIP... HAHAHA... mudah2an takde la duit trip sot sot.. Aku ni dah pening kepala dah kira duit..

Ok ok... aku nak chow dulu...

Lepas ni ada kelas Dr.Andrew.. hahaahah

Daaa...

love,
gracie
muahmuah!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...