SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, February 3, 2012

:: Cancel ::

dear bloggie...

Ye lah..seperti mana yg aku dah inform pada entry sblm ni kan..aku maybe akan away2 untuk update. However, camping tu aku cancelkan. Sebabnye, 1. x ckup kereta. (semlam bkn main kompiden bgtau aku kereta cukup. Ceh!) 2. keadaan cuaca aku tgk cm x bgs... Jdi, lbh baik aku x yah ikot. *merajok sndiri*...Senang cerita. X myusahkan aku. Semalam nak aku reject pelawaan uncle aku tu, rsau gak tkut dia fikir aku ni sombong xnak join ngan dorang. Ni plak, uncle aku blh plak ckap kereta x cukup. HUH! Pastu baru je tadi kazen aku yg sorang ni bgtau yg dorang bawa satu lagi kereta. Yg aku ni plak, mmg dah takde mood, hurm...xpayah! Terima kasih dgn pelawaan ajak2 ayam anda.

Sekarang, dgn waktu2 yg begini..aku meniarap atas katil ni smbil mgupdatekan aku pnya entri. Pasni aku nk tdor.. HAHAHAHA..

Ok lah... Daaaa...


Love,
Gracie
Muahmuah
xoxo!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...