SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, February 10, 2012

:: Everywhere about Valentine ::

dear bloggie...

Kali ni nak update pasal valentine. Sana sini org sibuk pos kat FB sal valentine. Example :

1) Valentine is coming soon... can't wait.
2) Anyone want to be my valentine?
3) Valentine... bla bla bla....

Tak kurang juga, ada jga la yg tak suka sesetgh masyarakat tu sambut valentine. Hal sensitif ni. Tak blh sebut sebarangan. Kang tak pasal2 kena tangkap. Mentang2 ISA dah dimansuhkan, tpi itu x bermakna x blh sbt sesuatu sesuka hati. hikhik...

Pasal valentine..hurm... Pada pndapat aku lah, sambut ke tak sambut ke sama je. Sebabnye, aku masih single sampai sekarang.. Masa x single pun, xda nye aku nk sambut ke ape benda. Buang karen..... Sambut masa couple, kang bila dh kawin..cait!! haprak pon tarak la.. bunga2..coklat. Smua tu angan2 je... Biasala kan, masa couple smua nye mnis mcm cokolat. Ney...lpas tu... hurm... ye la nak bg bnga nye.. Kalau ada pun, bgus lah... kalau xde tu, mnta maaf ye... HEHE...

Baiklah, sblum aku merapu entah macam apa, baik aku out dulu. HAHA..

Daa..

Gracie,
Love.
muahmuahmuah

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...