SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, February 8, 2012

:: Again to Singapore.. kihkih ::

dear bloggie....

Ahaaa! Once again, aku pegi ke Changi Airport..tak habis pegi airport daaa. Biasala, airport besar giler..Sebelum ni baca2 je kat dlm buku pasal airport ni. Haaa, sekarang dah menjejakkan kaki. Hambek kau.!! Rasa lah syok sikit kan.. Syukur kepada Tuhan sebab bagi aku peluang untuk menjejak kan kaki kat Changi Airport. HEHEHE...

Jeng...jeng...jeng... Sementara menunggu ketibaan uncle aku, aku, anty aku dan adek aku pegi lah jalan2. Dari terminal 1 ke terminal 2 pastu terminal 3. HEhehehe.. Masa kat terminal 3 tu, kami terjumpalah satu kamera khas ni..pastu dgn visual angry bird nyer... *giler dgn angry bird tpi bkn tahap fanatik*... apa lagi, photoshoot la. HEHEHE...tu slh satu gmbr yg kitaorg amik and aku submit ke email aku. hehehe...

Haaaa... sbnrnya bnyak gmbr yg kami amik...tapi, ye lah.. tkut gak kena charge ke apa kan. Td hntr kt email aku tu, try je. Skali tau, xde charge daaa... Nak amik lgi...malangnye, uncle aku dh turun dri flght and dia pon dah tnggu kitaorg.. Cepat2 lah kitaorg balik.

Lepas dari airport, pegi makan kat Seragon Road. Makan makanan India..*uncle aku tu india* Aku mkan Chicken Tandoori Briyani. Mak aiiii... blh thn over knyang la aku... bnyak sey briyani dorg bg... Nk tak nak, kena la aku hbskan. Huhuhu... Lps mkan, pegi shopping kat Mustafa Centre. Haaa... Kat situ memang bnyak la brg murah... Aku pun bedal la satu dress. SGD 19.90 satu. Hehehe.. kalau dlm dollar singapore mmg murah le... Jadi jgn lah convertkan ke RM ye? Hehehe...

Jadi, skrg aku kt rh. Pasni nak tdor. Esok turun ofis..... Huhuhu..letih jga lah..

Daaa....

Love,
Gracie
muahmuah
xoxo!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...