SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, February 3, 2012

:: Suka-Suka ::

dear bloggie....

Dimalam yang sunyi dan sepi serta kesejukan, aku update la sikit2 blog ni yer... Esok, lusa dan tulat aku berkemungkinan akan bercamping. Wah...lama jga la aku x aktif ngn xtvt mcm ni. Aku mmg suka bcamping.. Lbh2 lgi lau camping kat tepi2 sngai. Kalau dulu, masa masih stay kt pahang mmg selalu la mndi sngai. Kdg2 tu every weekend pegi bercamping.. Syoklah.. hehehe... So, esok aku ada peluang nak join. Walaupun risau hari ujan..*harap-harap tak ujan lah* Nanti2, dah balik dri camping aku upload gmbr ye? HEehehe...



Beberapa hari ni aku penat je. Penat duduk kat ofis. Adeh2.. Pagi2 tadi dah huru hara psl tender. Aduhai.... aku buat keja lain la. Tapi memang dengarlah huru hara tu. Ofis kecik. Mana tak nye.. Huhuhu....


Haaa....ni ada satu kesah. Satu je lah. Baru2 ni ada la kawan aku yg sorang ni calling aku bgtau yg kawan aku yg sorg lagi ada hal. Nak quit study. Biar betul??? Tak percaya btul aku dia nk quit. Trs lah aku chat ngan kawan aku ni tadi. Tanya dia apahal. Tapi, aku tau dia ni mmg blom nak cerita dulu kalau blom settle n confirm. Kalau dah confirm, bru dia cerita apahal. Hai... tiap kali sem buka, ada aje buat aku ngn kawan aku(yg calling tadi tu) NEBES. Sem seblum ni pun mcm tu juga.. Alahai... Bkannye kami ni bzbdy. Tapi kerana kawan bah, tu yg rsau sgt tu. And semalam, kawan aku yg buat kmi nebes tu update status ckap dah settle. Aku trs msg dia tnya dia ok ke x. And dia rply OK n dia akn cerita bila kmi smua dah kt kuching... Meeting besar kami ni nanti. HAHAHAHA... Mana taknye, kawan aku tu kami gelar dia tuai rumah.. Ni mmg meeting bsar la ni aku rasa. HAHAHA...


Apa-apa pon, aku pasti ahli sekutu pasti ternanti-nanti kisah tuai rumah tu. Susah senang sentiasa bersama. CEWAH! Hahahaha...

Ok lah... aku rasa stop dulu lah. Mata pun dah ngantok2 ni. Kang tdo lambat sgt, bgn pon lmbt mcm pagi tadi. Nsb baik lah ngan anty aku. Kalau keja btol2 kat company lain, mau nye kena buang keja aku. HAHAHAHAHA...

Daaaaa...

Love,
Gracie.
Muahmuah
xoxo!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...