SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, February 13, 2012

dear bloggie....

Yeah, smalam satu dunia (dunia ke?) dunia hiburan la, heboh tentang kematian penyanyi, Whitney Houston. RIP Whitney. My prayer with u.

Anyway, punca kematian belum tahu. Ramai yg ckap sbab dadah dan alkohol. Apa2 pun punca dia, aku tetap peminat dia. Lagu dia memang best. Filem lakonan dia The Bodyguard mmg best. And terbaru filem dia title Sparkle mngkn akan release dlm thun ni jga. Kita tunggu dan lihat je lah.



Dan hari ni juga, aku percaya smua student unimas tgh berusaha untuk daftar kursus. And aku petang tadi, syukur sgt2 dh dftar smua kursus yg ptt. HEHEHE.. And bnyak la yg komplen ckp xdpt register lgi. Lbh2 lg kursus pelengkap. Kesian..takpe..takpe..nanti2 dapat la tu.

Mlm ni dah valentine. Msti la rmai2 mereka di sna yg bercintan cintun tgh wish satu sma lain.."happy valentine syg, honey, baby, and etc." Dan aku plak, yg sememangnya x smbut valentine, mnghadap laptop. HAHAHA...biasala. Hidup single mmg mcm ni. Aku 100% sure ada di antara kawan aku akn ckap mcm ni.."ala, valentine bkn utk couple je. Kwn2 n family pon blh celeb apa..?" Aku xnak. HAHAHAHA... Kalau setkt 14hb je nk special, hri biasa x blh spesel ke?? Wakakaka... Ok..ok..xpyh nak melalut psl valentine..

Dah larut malam dah.. masa utk tdor. Mata aku pon dah kuyu dah,....huargh! *mnguap*

Daa...

Gracie
Love,
xoxo!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...