SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Thursday, October 6, 2011

:: Yogjakarta + Pesta Konvo ::

dear bloggie...

Hari ni, aku ngn family IR aku buat meeting psal trip kami Yogja and juga pesta konvo. Overall, aku agak berpuas hati la dgn perjalanan meeting wpon hnya separuh je dari kelas yang datang. Apa2 pun, kata sepakat tu ada juga tercapai kan daripada xda kan? hehehe,.

Dan aku juga, sebagai setiausaha yang berjaya dan berkaliber utk program ni..telah pun menjalankan tugas aku dgn baik utk meeting kali ni.. hehehehehe..

:D... i like!!!

p/s : berharap sgt2 program ni berjalan dgn lancar...

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...