SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, October 4, 2011

:: Headache!! ::

dear bloggie.....

Hari ni kepala aku agak-agak pening lalat ler. Dengan assignment nye.. pastu plak nak kena prepare untuk trip ke Yogja untuk tahun dpn. Apuuuuuuuu.... Dah la jadi S/U utk projek ni. Alahai, lemahnye la aku bila dapat jawatan tertinggi ni. Blur aku.. otak tak dapat berfungsi dgn betul.. hurm.....

....assignment tu aku masih boleh handle lagi.. tapi trip tu?? Hurm....rasa mcm x layak je aku pegang title tu wpun sblm ni aku mmg pernah pegang title S/U. Aigoooo....

Fening fening!!! Dah sampai tahap boring gaban ni. Aduhmak!!

p/s : Xde ke org msg aku hari ni?? huhuhu

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...