SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, October 17, 2011

:: Kelelahan ::

dear bloggie......

(jap...reply msg.....) ..... ok..! Ya rabbi!!! First day in this week...dah start sibuk dengan assignment nye, presentation (msalah biasa dlm khdupn pelajar) n pesta konvo... OMG!!! Memang aku kena bnyak bersabar la nmpaknye dalam mngu ni.. huhuhuhuhu... ~~

Cerita pasal pesta konvo.. aduhai..tadi aku pergi taklimat ringkas utk pengerai pesta konvo. Astaga..pnya la aku tergesa-gesa msuk dalam BS4 kat CTF1. Kiranya x nak miss la apa2 info pentng. Sekali smpai..belum strt. Kena tunggu 1 jam lagi sbb ketua keselamatan tu msh meeting.. Aduhai...buang masa aku betul lah diaorg ni. CIS!!!! Sekali dia bg taklimat...alahai..hurm..xpyah la aku ceta lbh2 kat sini... Apa-apa pun harapan aku untuk pesta konvo ni nanti, harap2 lah dapat memberi something yg berbaloi utk mbyr balik effort kitaorg. Dah mcm2 cara, dah perah otak smpai x dpat perah dah nak uruskn pesta konvo ni. Tmbh lagi dgn msalah budget utk pesta ni. Room mate kesyangan aku tu yg handle budget tu pun dah pening kepala mcm mn nak uruskan brg jualan. Kira pnya kira lepas buat beberapa perubahan, budget boleh pandai x balance la pulak!!! HUHUHU~~ Kena adjust lagi. Dengan aku skli lah pening fikirkan cara yg terbaik utk jualan ni nnt. HUHU~~

Next week, group aku buat presentation utk kelas dr.poline. Alahai..nebes aku. Macam mn lah aku nak present ni nnt. Bahan yg aku guna tu cukup ke? Macam mn aku huraikan ayat2 utk present ni nnt?? Semua tu bermain dlm kepala otak aku. Aduh duh duh duh...

Mata pun dah layu. Nak baca article...tak terlayan la aku ni nnti. Kalau dua mlm yg lepas blh la lyn...sbb ada org nnyi utk aku..smngat la jga aku siapkan kerja aku. HAHA...

p/s : alahai...rindu la plak dgn dia.. hurm..pasni msti jrg jmpa dh.. huhuhu

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...