SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, October 26, 2011

:: Feeling Lonely ::

dear bloggie....

HUHUHU~~~~
1. boring
2. bingung
3. xtau nak cakap apa...

Waaaa.... aku dah boring tahap gaban ni. Dah lah pening kepala nak siapkan method pnya research proposal... Aku ni pun baru balik hantar laki aku pegi "mandi". Sementara tunggu dia siap dimandikan, aku lepak sorang2 kat siang-siang. WAAAAA!!! Boring doe... dah la xde org nak ajak cerita...(sbb sorang2 je)..pastu plak nak msg...aku nak msg sapa?? Aia.... Ni lah kehidupan single.. bkn lah nak kata x best. Tapi sometime mmg nak minta perhatian. HAHAHAHA!!! Dah couple tapi bertahan utk 24 jam dan lebih sikit2 je. Aigo!!! Tu lah, sapa suruh hntar proposal...skrang kan aku jga yg merasa susah.. Dia aku tak tau lah. Mungkin tgh sibuk kerja and ada jmpa orang lain. Amboiiii..... (prasangka nye aku... )

BFF aku sorang tu pon bz dgn conference dia. Haish... xde orang dgn aku pegi church, lepak-lepak pergi karaoke.. rasa mcm roh aku dah melayang jauh-jauh dah... kena panggil balik roh aku ni... **WOI ROH KU, MASUK BALIK DALAM BADAN AKU!!!!!**

Research proposal?? Nanti lah aku siapkan. Masih kumpul idea dan semangat ni...dah berkumpul baru aku pecahkan balik idea aku tu kt lappy ni... SIAP SEDIALAH KAU!!!

p/s : happy deepavali!! hehehehe






No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...