SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, October 2, 2011


dear bloggie....

hehehe.. ni lah gmbr aku n martin. Mlam kami kununnya nak hangover..(dia la yg nak hangover, aku x blh. Xde driver nnt).. First gmbr kmi dua baru masuk club. Second gmbr plak, bru dah lepas angkat org dari level G ke level 3. Apu..ka parai angkat mereka2 yg berkenaan. Sampai terguling kat atas jalan.. huhuhuhu... Bila kenang balik, lucu pun ada juga. HAHAHAHA~~~

Anyway, dgn kedtgan budak ni (spnjang aku ada kat Kuching skrg la), he brighten my life la. HAHA..ayat x blah! Wlaupun dia pun dlm proses2 yg berkaitan dgn awek dia skrg ni yg aku rsa agak complicated la juga..tp dia ada tmbah kecahayaan la kat aku selain drpd member yg aku ada kat kch skrg ni. HEHE..sbb he is one of my BFF since high school bah..and pernah jga jd rkn sekerja. HAHAHA~~ Cikgu Grace n Cikgu Martin. WAKAKA~~




** muka blom hangover**

** Kontroversi x?? I like this pic so much! **
hehehehe..

p/s : BFF ---> BF?? sorang single, sorg lagi bkl single.. apa kes?? hahaha




_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...