SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, October 3, 2011

:: One of My Greatest Dream Ever ::

dear bloggie....

Actually, benda ni memang dari dulu lagi aku nak sangat2. HEHEHE~~ Aku nak DADDY aku iring aku masa aku kahwin nanti.. of course kat gereja. Aku nak sangat2 saat tu berlaku sebab aku nak Daddy aku rasa happy sangat dapat pimpin anak perempuan dia and serahkan tanggungjawab seterusnya kat husband aku nanti. Plus, aku juga nak Mommy aku rasa happy tengok anak perempuan dia kahwin gereja sambil diiringi lagu kahwin dalam gereja.. HEHEHE~~ I really hope that it will happen. (MESTI!!)


** ilustrasi pada hari perkahwinan aku nanti.**

Aku nak sangat peristiwa jadi sebab aku je satu-satunya anak perempuan mommy and daddy aku dalam 4 orang kami beradik. Maybe aku tak dapat penuhi semua impian mommy and daddy, tapi sekurang2nya aku dapat bagi kegembiraan kat mereka berdua masa hari perkahwinan aku nanti..(bila masa tu dah tiba la) . Aku tau, mungkin ada la nangis-nangis punya slot...tapi i really want to experience that moment. HEHEHE~~

Lepas tu pula, masa dinner with family and friends.. aku nak lagu Celine Dion, Because You Love Me special dedicated utk mommy and daddy aku. Lirik lagu tu betul2 menyentuh hati aku bila setiap kali aku dengar lagu tu.

You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you



Antara lirik lagu dalam lagu Because You Love Me. Lirik yang bagi aku mengambarkan betapa besarnya pengorbanan mommy and daddy aku dalam membesarkan aku selama ni sampai lah aku berada pada tahap yang aku ada sekarang ni. Sob sob sob...(sedih la pulak..)

Itulah impian aku yang aku mesti dan harus capai!! HEHEHE~~

p/s : apa2 pun kena cari pengantin lelaki dulu kan? :)





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...