SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, October 15, 2011

:: Fun-Fun ::

dear bloggie,

pergh!!! penat giler ari ni... and buat kesekian kalinya aku sangat2 berbangga sebab berjaya abiskan larian amal (padahal jalan beramal) anjuran PSS and Majlis Kanser .. Pendaftaran strt jam 7.30 am, and mula larian jam 8.00 am.. hehehehe... mula2 tu, bkn main lagi gimik kitaorang ni. Dah la bising2...pastu gimik yg berlebihan... hahaha... sekadar untuk memeriahkan suasana. Bila je larian mula, aku dgn steadynya lari...lari ..dam lari... smpai je kat kolej cempaka, aku dah mula berjalan,...bersama2 dengan kawan aku yg lain... Geng Gebu auwwww!!!!! Sambil2 berjalan tu, ada aje cerita lucu kitaorng...aku rsa diaorang junior yg escort kitaorng msti heran dgn perangai senior diaorg ni...hahahaahah~~!!

Tambah lagi malam tadi, aku pegi dance2..apuuu..balik dah pkl 4 am mcm tu.. nsb la dpat bgn pkl 7 am tdi.. itu pun firah yg kejutkan. Kalau x, x tau la aku. hehehe... mlm tadi mmg enjoy..tapi... ada tapi nye juga... susah aku nak ckap.. huhuhu....

Aduhai...badan ni penat giler doe...

p/s : pndai la si martin cari aku.. naaa...kenapa x cari je pompuan yg dia usha tu? naaaaaa.....whatever!!!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...