SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, October 11, 2011

:: Stress Wei!! ::

dear bloggie......

STRESS GILER!!!! Minggu ni aku rasa memang aku stress giler. Dgn nak kejar dateline yang aku rasa laju giler macam F1, tmbah lagi dengan pengucapan awal untuk beberapa minggu lagi...(bahan2 masih dalam pencarian), lepas tu plak dengan study trip yang aku and kwan sekelas bakal buat utk tahun depan. Huhuhu...

Aku harap la sangat2 study trip tu dapat dibuat dengan lancar selancar lancarnya. Huhu!!! Dengan proposal yg hampir2 siap... tunggu aku edit sikit2 and masuk kan bdget perjalanan and program kat sana. Aduhai!! Bingung kepala den!!!

Nak pergi softskill menangani stress la...(tapi aku rsa mcm x de kesan langsung softskill tu..) Aduhai... Ya tuhan, tolonglah hamba mu ini.... Amin!




**gambar di ambil semasa kelas dr.poline**

p/s : Sakit perut wei...!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...