SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, October 5, 2011

:: Bosan ::

dear bloggie,

Aduhai.... ni lah akibatnya kalau tunggu orang time2 cengini rupa. Kalau orang yg aku tunggu tu muncul tak pe la juga. Ni kalau x muncul2... naya..naya!!! Aku paling x suka la tunggu lama2 mcm ni. Kalau x tunggu nnt, diaorang plak yg tercari2 aku.. ADOYAI!!

Waktu2 mcm ni best tdo... cuaca sejuk... wah!!! nang best!...Aku dah balik tadi... pastu kena balik ke fac..dr.nizar nak jumpa. Pastu, rasa alang2 je aku nak balik.. trs stay kat cais. Aku msg dorang tu pun langsung xde reply. Hurm....:(





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...