SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Friday, August 26, 2011

:: Hope ::

dear bloggie...

Hehehe.... tak tau nak share apa kali ni. Hurm....sedar tak sedar cuti sem dah nak abis. Tinggal beberapa minggu je lagi then aku terus balik ke kuching. Yargh!! My life as student will begin soon..

Aigo... harap sem yang akan datang ni aku dapat buat yang terbaik daripada sem yang lepas. (Harapan yang sama setiap kali sem baru buka) ...

* meja makan yang telah jadi meja study kami di MS-8.. :D *

Mudah-mudahan aku tak hadapi kesukaran la sem baru ni. (AMIN!) Anyway..geng2 uni ku, aku tau korang rindu kan aku kan? (PERASAN! HAHA~~) lebih-lebih lagi si kema. KEMA, aku tau ko rindu kan aku tahap gaban. HAHA.. nanti kita pergi steam-boating k? ..

Cuti raya ni, aku akan pergi ke ladang daddy ku di area bakun. So, kira agak lama la aku x online nanti. Kat sana takde line celcom. Line maxis je.. (So, member2 yang nak cari aku, sila la contact no maxis aku k? ) HEHE~~~

Ok... jumpa lagi.. :) hehe

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...