SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, August 6, 2011

:: Jalan-Jalan Cuci Mata...::

Dear bloggie..

Hari ni aku spent time ngan bestie aku... Sapa lagi kalau bukan Cik Elizabeth kan.. Hehehe... Meet her at Boulevard Shopping Mall sebab dia ada kursus teori kat sekolah memandu dekat2 situ la. Hehehe... Then, pegi rumah dia kejap sbb anty dia mnta tolong hntar and the same time Beth pon nak amik laptop dia. Nak install microsoft office. :)

Setelah itu, maka kami dua pon jalan2 la cuci mata dalam shopping mall. Now is RAYA SALE!!! Baju2 memang promosi habis... discount until 70%!!! hahahaha... aku ada la rembat satu tadi.. Tapi bukan sale pnya baju la.. anyway boleh tahan murah juga la..RM16.90. Hehehe...

Lepas siap install, and beli baju kami dua pon pegi la lepak-ing kat G.O.L. Our usual place la... hahaha... macam biasa la.. story never end k...

well...lepas puas lepak-ing. both of us pegi mcD-ing!!! hahaha.before that la kan, kununnya la temankan si beth ni p atm. yang aku ni plak nak chck duit sewa yg member masuk. sekali check balance ada 1k. OH MY GODNESS!!! awal juga duit pt ni masuk... heran heran. nahi mungkin duit masuk awal2. kursus pon blom dftar. hurm..... nahi mungkin he.. =.='' kalau orang salah masuk, sapa la yang baik hati sgt tu.. Mak aku bank in ke? Tapi apsal x info2 ngan aku? huhuhu.. later2 la i ask her...

HAHA!!! Sampai kat rumah dah pkl 9 pm. Hurm... ada tetamu. Uncle Tony and family datang rumah. Nak jumpa Anty nelly and grandparent aku. yeah.. masa skarang ni mmg happy hour la rumah aku ni.. hurm... aku plak memeruk kn diri la lam bilik. (sifat individual ke??) entah la.. letih la aku nak layan-layan dorang ni. hurm.. biar je la mak aku, anty nelly ngn anty ulan yang layan dorang. hehehehe..

Dah lewat malam.. time to sleep. hehehe... esok bangun awal nak pegi church. yea! hehehe...

Nite!!

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...