SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Saturday, August 27, 2011

:: GOD Bless The Broken Road ::


dear bloggie...

I just wanna share this song with you all. Aku jumpa lagu ni pun masa aku tengah searching lagu lam youtube. Then tetiba aku interested dgn title lagu ni. Bless the Broken Road by Rascall Flatss. Then aku dengar terus aku jatuh cinta dengan lagu ni. Group yang nyanyi lagu ni pun aku kenal dari sorang bestfriend aku.

Sebab aku suka lagu ni adalah kerana lirik lagu ni yang betul-betul menyentuh hati ku. HUHUHU~~~ Lagu ni juga telah berikan aku inspirasi (sedikit sebanyak la). Dari lagu ni aku tau yang Dia akan sentiasa ada untuk aku dan DIA yang akan aturkan pasangan hidup aku. Pasangan yang baik untuk aku,...( Hope so.. :P ) Dan aku juga tahu, aku akan jumpa orang yg betul-betul bersesuaian dengan aku. Someone that will understand me more than others. :) So, dengan ini aku kena lah bersabar dalam soal ni. ( Tapi kena gak berusaha untuk carikan? Bukan boleh datang bergolek. Hehehe)

So, kat sini aku ada letak lirik untuk lagu ni. Kalau nak dengar, klik la kat sini.

I set out on a narrow way many years ago
Hoping i would find true love along the broken road
But i got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

(Chorus)
Every long lost dream led me to where you are
Others who broken my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much i know is true
That God bless the broken road
That led me straight to you

I think about the years i spent just passing through
I'd like to have the time i lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of grander plan that is coming true

(Repeat chorus)
Now I'm just rolling home
Into my lover's arm
This much I know is true
That God bless the broken road
That led me straight to you

That God bless the broken road
That led me straight to you.


p/s : Harap you all enjoy la dengan lagu ni.. :D. Kalau aku dah jumpa mr.X aku, lagu ni aku tuju khas utk dia.(SERIOUSLY!!!) HEHE~~

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...