SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Monday, August 22, 2011

:: My School Diary ::

dear bloggie....

pagi tadi sebelum aku mandi... tetiba aku terpandangkan satu buku.. My School Diary!!! OMG... dah berapa tahun aku tinggalkan zaman sekolah. HUHU~~

Anyway, ini lah first diary kat sekolah aku dulu. Kononnya, setiap student akan gunakan diary untuk catat apa-apa je. And aku, jadikan diary tu sebagai buku nota aku... HAHAHA~~~ simple note book la daripada buku nota yang biasa guna kat kelas. Ada juga la aku note kan tarikh-tarikh penting. Birthday kawan aku, family member and so on..

But, the best part is.... i wrote a note of chemistry. HAHA~~ time tu seram wei ngan cikgu lau. Dia ajar kelas aku Chemistry. PERGH!!!! kecut perut tiap kali kami exam paper dia. Adoyai... Lebih-lebih lagi nak menghafal formula-formula kimia tu.. Jadi, untuk mengelak kan aku lupa formula tu...aku tulis dalam diary dan menghafal la formula-formula tu masa Pengetua a.k.a Pangantua berucap kat depan waktu perhimpunan. HAHAHAHA~~~~~

Ini lah dia antara formula-formula yang catat dalam diary aku tu. HEHEHE~~

Adoyai.... bila tengok balik ni semua...rindu pula dengan zaman sekolah. Zaman nakal-nakal baik. HAHA~~ banyak kenangan manis dan masam masa zaman sekolah. HEHEHE~~~ Sekarang ni, kawan-kawan yang sama kelas aku pun dah ada yang kahwin, dah ada anak.... HEHEH~~

Dan sekarang, aku dah di alam universiti... uni ada sedia diari tak mcm kat skolah aku ni?? HAHA~~~

Apa-apa hal pon, itu semua jadi kenangan. Rasa bangga sikit cerita kat anak-anak nanti..(kalau ada anak lah...haha) pasal zaman sekolah aku. HEHEHE~~~






No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...