SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Sunday, August 21, 2011

:: Love Thing ::

dear bloggie,

hurm.... pagi-pagi buta macam ni aku mata aku masih lagi segar dan bugar. Belum rasa nak tidur lagi. Mungkin petang tadi dah tidur, tu la malam ni tak dapat nak tidur sangat. Hurm.....

Well, berbalik kepada title aku tu tadi... LOVE THING...

Hurm... dah lebih setahun juga la aku hidup menyingle selepas kejadian yang berlaku kat aku dulu. Perkara tu buat aku sekarang ni lebih berhati-hati dalam soal cinta. Aku tak nak tersalah pilih.. Untuk masa depan juga la... tak kan aku nak hidup dengan orang yang aku sendiri rasa tak selamat??

Bagi aku, soal cinta ni, lebih-lebih lagi dalam usia aku yg sebegini rupa...dah tiba masanya aku cari someone yang betul-betul stabil dan jaminan msa depan yg cemerlang dan terJAMIN!

Cinta biar datang dari hati yang benar-benar ikhlas.. bukan kerana nafsu semata-mata. Cewah!! hehehe... Apa-apa pun, jika jodoh untuk aku tu ada, dia akan datang. Cuma dia tak datang bergolek-golek. Hehe.. Tambah pula, aku belum lagi rasa sekarang ni masa yang sesuai untuk aku ada serius partner. Macam yang cakap tadi, berhati-hati. Untuk berkawan, ok je... :D...

p/s : kalau dah sunyi sangat, tgk gambar TOP. dah buat aku snyum satu hari.. hehehehe.

No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...