SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Wednesday, August 24, 2011

:: Another Hurm Again?? ::

dear bloggie....

yarrrrhhh...apa lagi cerita aku ni? hehe.. ignore kan title di atas k. Tak tau nak letak title apa, tu lah jadi ANOTHER HURM AGAIN. Hahaha~~~

Whatever it is... aku nak story sikit la.. tadi, sementara aku tunggu bas ( mak aku nak balik rh pnjg).. aku cerita2 la ngan mak aku kan. Then, keluar la cerita yang mak angela/anty Nelly aku nak amik aku keja kat company dia. Yerrr.... betul ke?? Anty aku cakap kat mak aku suruh aku amik experience dulu then baru cari kerja lain.. ( kalau aku nak cari la, kalau xnak stay je ngan company tu.. hehehe) Aku pon mula berfikir sekarang ni... Dapat ke aku kerja tu nanti..? Kena speaking, promote barang company tu. WAduh....Waduh!!!

Tapi, ok juga la keja kan. Kalau gaji pon ada umphh... apa la salah nye kan....?? ngeee....($.$) HAHA~~ Uncle aku pon setuju kalau aku keja ngan dia. Dia pun suka kalau aku keja ngan dia. Yargh!!! Dah dpat kepercayaan dari dia la ni kiranya.. BANGGANYA AKU!! Hehehehe....

Mana la tau nanti dapat juga aku beli LANCER sebiji.. HAHA~~ tinggi giler angan-angan ni. Tapi dari angan-angan la jadi kenyataan nanti. HAHAHA~~~ Apa-apa pun, segalanya terserah kepada keadaan la kan. Kalau betul aku dapat, bagus la. Kiranya dalam genggaman la aku ada kerja. Kalau x dapat, kena la aku mencari.. huhu..

Apa-apa pon, aku kena habiskan dulu la study aku sekarang ni. Kena usaha lebih lagi. HEHEHE~~


** Saje je letak gambar ni. Sebagai perhiasan je..hehehe.. **





No comments:

Post a Comment

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...