SHARING OF THOUGHT

Life is really miserable. Ups and downs is always there. At the same time it helps us a lot to stand up still and moving forward. We may falling down a lot but yet we still try to stand up again. No matter what.

Tuesday, April 19, 2011

No Title..

hurm..apa aku nak cakap ni?

Waaaa!! mood nak stdy ilang... huhuhu.... sabor je lah...
dah la first paper ekonomi moden... Oh my Godness!! Semua topic di cover dalam final... huhu.. Grace..study... study....

oh... aku dalam dilema..apa ptt aku bt? oh...tidak...

tadi aku tgk2 FB aku..(aktiviti utama bila mnghadap laptop yg ada line tenet). Aku nampaklah status sorang member aku ni in relationship ngan sekian2..(d nemu sapa nyak sawai..haha) hehe... hebat..hebat.. wakaka..

Terdetik di hati, bila tyme aku ni? Asyik single dan sentiasa menyingle je ni.. Bila dah lama sgt single, boring juga.. tapi nanti bila dgr member2 komplen pasal partner diaorg, perasaan tak nak bercouple pon ada ga.. bukan apa, aku ni bila dah bercouple nanti, mula2 je amik berat..pastu lama2 ko buat hal ko, aku buat hal aku... hahahahaha...(kejam sungguh beta ini..) ada ke patut macam tu? Hurm..Lu pikir lah sendiri..

Adalah satu hari tu, nak pergi amik adik aku balik dari sekolah..mak aku tnya aku...

Mak : Mana handphone ko? X bawa ke?

Aku : Ada...ni kat tepi pintu ni.. (tyme tu aku drebar)

Mak : ingat kn ko x bawa..tgk sblm ni handphone tu x blh lepas dr tgn...asyik tekan2 je keypad tu .....(dgn muka slamber nye)

aku : macam mn nk tekan2 kalau xde org nk bermsg ngn aku... almaklum la, anak mu ini tiada kekasih hati..(dush2!! rasa tersindir dgn kata2 sendiri) ...

moralnya dari kisah benar antara aku dan mak aku ni, nampaklah perbezaan aku yg sgt ketara semasa dan selepas bercouple..

Mr.X pon blom jumpa... mungkin DIA nak test aku kot... bagi aku enjoy puas2 lu sbb DIA tau aku jenis yg tak suka dicontrol. Sebab bila aku dicontrol, aku akan semakin suka memberontak tp memberontak dalam diri sendiri.(oh..seksa nya bila dalam situasi macam tu)...

Harap2 bersabar la ye cik Grace. Sekarang ni, ko fokus je lah ngn stdy ko. Kang stdy x kemana, cinta melayang hilang dibawa angin ... Eseh..bermadah...

p/s : Mr.X...Coming soooooooooooooooooooooooooonnnn...(maknanya, LAMA lagi la tu..)

4 comments:

  1. nmu aku sawai...lama dh nya sawai. ke pdh ku gai d nya...hahaha..sbr meh swai. kapel aja nya. ukai ktai kwen. umo gk biak.

    ReplyDelete
  2. bc mnda oppa hong ki ku d?? nyak yg sbnrnya aku ka nnjuk asuh d... wakakakaka..

    couple2 nyak...lubah keh...bdau gik ka... jerak dah....

    ReplyDelete
  3. hong ki pia?? nya meh swai. t tua ya x rujuk balik, cg x ku kapel gk. lubah meh. kapel jak nya sawai.

    ReplyDelete
  4. sapa mr x nya sawai a.k.a grace??????
    hahahahaa

    ReplyDelete

:: Side Dish ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...